(untitled) (ADVANCED TECHNOLOGIES AND COMPUTER SCIENCE, 2023)
Бұл басылымда виртуалды шындық технологияларының білім беру саласына таралу себептері, виртуалды шындық технологиялары және олардың функционалдық мүмкіндіктері жіктелген, болашақ сәулетшілерді оқытуда қолданылатын виртуалды шындық технологияларының қосымшалары келтірілген. Қазіргі заманның бұл атрибуттары осы уақытқа дейін қашықтықтан оқыту, электронды технологияларды, мобильді қосымшаларды және электронды оқулықтарды қолдану арқылы оқытуды қамтитын білім берудегі технологияны түсінуді кеңейтеді. Жаңа технологиялық шындықтарды ескере отырып, білім беру мазмұнындағы қажетті өзгерістерді қарастыру қажет, оқу процесін басқару онлайн өзара әрекеттесу көрсеткіштеріне де жақындауы керек.